Comanda telefonica

Catering cresa

Firma noastra de catering va ofera servicii de catering crese cu mancare gatita proaspat din ingrediente de calitate si fara aditivi nesanatosi. Mancarea gatita livrata de noi catre micuti furnizeza o cantitate adecvata de nutrienti, in proportii corespunzatoare si este perfect adaptata etapei de dezvoltare in care se incadreaza copilul pentru o alimentatie sanatoasa si adecvata necesitatilor organismului.

 

Servicii de catering pentru crese

Cateringul pentru crese implica o responsabilitate deosebita, regimul alimentar corect al copiilor aflati in primii ani de viata fiind cheia asigurarii unei cresteri si dezvoltari armonioase fizica dar si psihice si emotionala. Dieta potrivita are un rol determinant in imbunatatirea calitatii vietii, mentinerea unei bune stari de sanatate si cresterea duratei medii de viata. Bucate Savuroase ofera servicii specializate de catering pentru crese, mancarea gatita pentru copiii fiind strict realizata in functie de varsta si de nevoile nutritionale pe care cei mici le au.

La cresa copilul invata cum sa manance corect, ce sa manance corect si cat sa manance. Cei mici trebuie invatati de mici cu o alimetatie sanatoasa, pentru ca mai tarziu sa poate alege singuri meniurile sanatoase, bogate in nutrienti. Comanda mancare gatita pentru cei mici si noi vom avea grija ca meniul zilei livrat sa fie in conformitate cu necesitatile calorice si nutritionale ale copiilor.

Catering pentru cresa – meniuri diversificate, mancare gatita sanatoasa

Cei mici sunt in general pretentiosi  la mancare si au nevoie mereu de ceva nou, de aceea, meniurile noatre sunt diversificate. Pentru a stimula apetitul copiilor, serviciile noastre de catering crese ofera  nu doar meniuri sanatoase, ci si alimente ce sunt pregatite si prezentate intr-o maniera cat mai atractiva pentru cei mici.

Serviciile noastre de catering pentru cresa ofera mancare gatita delicioasa, gatita prospat fara aditivi,punand astel o baza solida pentru deprinderile alimentare viitoare, dar si pentru o dezvoltare armonioasa. De asemenea, in oferirea serviciilor de catering pentru cresa punem mare accent pe o alimentatie corecta si pe meniuri realizate corect din punct de vedere nutritional.

Pentru catering crese, meniul zilei este stabilit in conformitate cu necesitatile calorice si cantitative ale copiilor cu respectarea cu reglementarilor legale ca de exemplu Ordinul nr. 1563/12.09.2008 si Legea 123/27.05.2008. Toate preparatele sunt ambalate si transportate în conditii de maxima igiena si toate preparatele sunt insotite de declaratia de conformitate intocmita conform legii Bucatarii nostrii alcatuiesc saptamanal meniuri diverse bazandu-se pe notiunile de calitate, cantitate si prospetime.

Cei mici trebuie sa beneficieze de o alimentatie cat mai diversificata, care sa integreze toti nutrientii necesari dezvoltarii optime.  Serviciile noastre de catering crese ofera avantaje multiple, incepand de la calitatea si diversitatea meniurilor cu mancare gatita, meniuri adecvate pentru varsta copiilor, pana la avantaje de natura economica, pretul meniurilor find unul de bun simt cu un raport calitate pret foarte bun.

Pentru mai multe informatii despre catering crese, va rugam sa ne contactati.

Program de lucru

Luni – Vineri
12:00 – 20:00 

Ultima comanda mancare gatita pentru livare Chiajna sau Militari pana la ora 20:00

Sambata
12:00 – 17:00 

Livrare mancare gatita si preparate la gratar Chiajna si Militari

Ultima comanda mancare gatita pentru livare Chiajna sau Militari pana la ora 16:00

16:00-17:00 – Livrare preparate la gratar Chiajna si Militari

Contactati-ne

Daca aveti sugestii sau doriti detalii despre serviciile noastre de catering scrieti-ne si va vom raspunde in cel mai scurt timp.