Comanda telefonica

Meniu Masa de PAȘTE (Paști)

Comandă preparate tradiționale pentru MASA de PAȘTE (Paști): ciorbă de miel, drob, friptură de miel, pască, cozonac și multe altele. MENIUL de PAȘTE (PAȘTI) conține mâncare delicioasă, gătită proaspăt în condiții de siguranță.

Comandă preparate tradiționale pentru MASA de PAȘTE (Paști): ciorbă de miel, drob, friptură de miel, pască, cozonac și multe altele. MENIUL de PAȘTE (PAȘTI) conține mâncare delicioasă, gătită proaspăt în condiții de siguranță. Livrare gratuită în București și Ilfov (zonele limitrofe) pentru comenzile confirmate. Pentru alte zone vă rugăm să ne contactați.

Se pot comanda numai preparate din secțiunea “Meniu Paște”.

Comanda minimă pentru catering Masa de Paște (Paști) în Bucuresti și Chiajna este de:

  • 400 RON livrare pe 4 Mai
  • 300 RON livrare pe 3 Mai
  • 200 RON livrare pe 2 Mai. 

Pentru localitățile limitrofe se adaugă 100 RON.

Confirmarea se face prin plata unui avans de minim 30% din valoarea comenzii. Comenzile plasate online care nu îndeplinesc condițiile de mai sus vor fi anulate și nu vor fi livrate. Recepționarea email-ului standard generat de sistem indică doar primirea comenzii dar comenzile de Paști sunt considerate acceptate doar după primirea unui alt email de confirmare care indică și ziua livrării (2-4 Mai ).

Detaliile pentru plata avansului vor fi trimise in email-ul de confirmare a comenzii.

Aperitive

119,99 lei

129,99 lei

44,99 lei

39,99 lei

39,99 lei

Garnituri

Program de lucru

Luni – Vineri
13:00 – 22:00 

Sambata
13:00 – 17:00 

Livrare mancare gatita si preparate la gratar Chiajna si Militari

Contactati-ne

Daca aveti sugestii sau doriti detalii despre serviciile noastre de catering scrieti-ne si va vom raspunde in cel mai scurt timp.