Comanda telefonica

Catering firma

 Este un bine cunoscut faptul ca piata fortei de munca in Romania trece printr-o criza majora de personal calificat de calitate care afecteaza toate domeniile si toate firmele. Firmele care vor sa fie competitive trebuie sa evite plecari de personal calificat. Substantiale resurese finaciare si de personal sunt cheltuite pentru a forma intern personalul pentru a fi eficienti la locul de munca actual. Ca urmare, firmele trebuie sa aiba o politica de retinere a angajatilor printr-un program de fidelizare.  Marea majoritate a firmelor au doar instrumente de retentie de tip financiar care au tendinta sa lucreze la inceput dar isi pierd repede eficienta necesitand din ce in ce mai multe resurse financiare pentru a retine angajatii.

Catering masa pranz angajati

Dupa micul dejun, masa de pranz este una din cele mai importante mese ale zilei.  Statisticile arata ca in Romania majoritatea angajatilor trec din lipsa de timp peste micul dejun. Ca urmare pentru majoritatea angajatilor masa de pranz este cea mai importanta masa a zilei. Din pacate, pauza de pranz este prea scurta pentru a putea sa mergi si servesti o masa gatita sanatoas in afara locului de munca. Majoritatea angajatilor ajung sa serveasca un sandwich rapid in fata calculatorului, sa dea fuga la cel mai apropiat fast food sau comanda online mancare care din cauza traficului din Bucuresti, in general ajunge prea tarziu pentru a fi savurata in tihna.

            Companiile de succes au inteles ca oferind prin servicii de catering o masa calda delicioasa angajatii se relaxeaza si au un pranz placut fara stress si fara griji.  Fara doar si poate, sa-ti hranești angajații bine este o investiție profitabila: cu investitie mica se aduce un plus de valoare substantial la programul de fidelizare al angajatilor..Firma noastra de catering vine in sprijinul dumeavoastra oferind servicii de catering pentru companii celor care doresc sa ofere o masa calda cu mancare gatita proaspat angajatilor. Beneficiile sunt clare:

  • Angajatii primesc mancare gatita sanatoasa la locul de munca eliminand astfel grija de a comanda online mancare sau de parasi locul de munca penru a lua masa de pranz. Catering masa pranz cu contract permite ca mancarea gatita proaspat sa ajunga la ei la inceputul pauzei de masa ca sa poata sa o savureze in tihna si  sa se relaxeze socializand cu ceilalti colegi in loc sa alerge dupa mancare.
  • Oferind masa de pranz la locul de munca cu mancare gatita proaspat, sanatoasa si delicioasa, dovediti angajatilor ca va pasa de ei, ceea ce creste gradul de multumire si moralul personalului societatii dumeavoastra.
  • Catering pranz angajati este o solutie avantajoasă din punct de vedere financiar atat pentru angajator cat si pentru angajati. Angajatorul adauga un component major al programului de fidelizare cu un minim de cost, mult mai mic decat cresteri salariale, prime sau bonusuri. Angajatii sunt in general mult mai relaxati, beneficiaza de mancare gatita delicioasa pe care o pot savura in tihna iar pauza de masa nu mai pare atat de scurta. Prin acest program angajatul castiga nu doar din punct de vedere financiar, dar si din puct de vedere al sanatatii si al timpului liber.
  • Prin programul de catering pentru angajati, personalul firmei beneficiaza de un pranz sanatos si delicios, care ajunge la timp, la un pret mult mai mic decat ar fi cazul daca ar plasa o comanda de mancare online. Mancare sanatoasa, inseamna angajati sanatosi, care lucreaza mult mai efficient.

Meniu catering la locul de munca

Catering firma cu contract reprezinta un concept civilizat de a servi un pranz delicios la locul de munca la un pret decent. Angajatii pot servi pranzul fie pe baza de meniu fix (meniul zilei) sau pe baza de meniu a la carte. In cazul unui meniu la liber, preţul variaza in funcţie de preparatele comandate, angajatul putand sa se incadreze in limita baneasca stabiliata de angajator sau platind doar diferenta in cazul unui meniu mai scump. In ambele cazuri comada de mancare va fi livrata cu discount fata de pretul normal al unei comenzi online.

Livare masa pranz catering

Meniurile de catering sunt livrate zilnic conform comenzii prestabilite si conditiilor contractuale. Livrarea se face in general in containere si vesela de unica folosinta tinandu-se cont de normele igienico-sanitare. In cazurile rare, mai putin eficiente din puct de vedere financiar, in care se opteaza pentru un sistem tip buffet suedez cu masa calda, putem livra in containere izoterme sau marmide izoterme.

Pentru detalii suplimentare sau o cerere de oferta va rugam sa ne contactati folosing formularul de mai jos.

Program de lucru

Luni – Vineri
12:00 – 20:00 

Ultima comanda mancare gatita pentru livare Chiajna sau Militari pana la ora 20:00

Sambata
12:00 – 17:00 

Livrare mancare gatita si preparate la gratar Chiajna si Militari

Ultima comanda mancare gatita pentru livare Chiajna sau Militari pana la ora 16:00

16:00-17:00 – Livrare preparate la gratar Chiajna si Militari

Contactati-ne

Daca aveti sugestii sau doriti detalii despre serviciile noastre de catering scrieti-ne si va vom raspunde in cel mai scurt timp.