Comanda telefonica

Catering Scoli

Bucate Savuroase este o firma  de catering care ofera si servicii de catering scolicatering internate si semiinternatecatering “after-school” si catering “before-school”

Prin serviciile noastre de catering pentru scolicatering after school si catering before school dorim sa contribuim la dezvoltarea armonioasa a elevilor, prin meniuri  construite cu mancare gatita proaspat cu ingrediente natural e si fara aditivi.

Servicii de catering pentru scoli, catering after school si catering before school

Bucatarii nostri respecta cu strictete regulile unei alimentatii sanatoase, variate și echilibrate, bogata in minerale si vitamine. Meniurile de catering pentru scolicatering after school si catering before school  tin cont de varsta pe care o au elevii si de necesarul caloric si nutritional al acestora.

Pentru catering scoli (catering after school si catering before school), meniul zilei este stabilit in conformitate cu necesitatile calorice si cantitative ale copiilor cu respectarea cu reglementarilor legale ca de exemplu Ordinul nr. 1563/12.09.2008 si Legea 123/27.05.2008. Toate preparatele sunt ambalate si transportate în conditii de maxima igiena si toate preparatele sunt insotite de declaratia de conformitate intocmita conform legii Bucatarii nostrii alcatuiesc saptamanal meniuri diverse bazandu-se pe notiunile de calitate, cantitate si prospetime.

Atunci cand optati pentru serviciile noastre de catering pentru scolicatering after school si catering before school veti avea parte meniuri sanatoase si hranitoare  care au un raport calitate pret foarte bun.

Pentru mai multe informatii despre catering pentru scolicatering after school sau catering before school, va rugam sa ne contactati.

Program de lucru

Luni – Vineri
13:00 – 22:00 

Sambata
13:00 – 17:00 

Livrare mancare gatita si preparate la gratar Chiajna si Militari

Contactati-ne

Daca aveti sugestii sau doriti detalii despre serviciile noastre de catering scrieti-ne si va vom raspunde in cel mai scurt timp.