Catering Masa Paste (Pasti)
Comenzile pentru meniurile de parastas sau pomenire sau pentru pachete de pomana se fac cu minim 24 de ore in avans.
Pentru comenzile de meniuri de parastas (pomana) cu livrarea in Bucuresti si Chiajna, comanda minima este de 8 portii din aceasi selectie de meniu. Pentru Ilfov localitatile strict limitrofe, comanda minima este de 250 lei, pentru celelalte localitati din Ilfov comanda minima este de 350 lei.
Pentru confirmarea comenzii este necesara plata unui avas de minim 30% din valoarea comenzii.
Pentru meniuri parastas (pomana) personalizate folositi formularul de contact de mai jos.
Meniuri Parastas (Pomana) de Dulce
Meniuri Parastas (Pomana) de POST
Meniuri Parastas (Pomeni) – Coliva
In momentele grele provocate de decesul unei persoane dragi, grija ca masa de pomenire sa fie asa cum se cuvine este una mare si adauga un element de stres in plus. In general decesul ne ia prin surprindere si marea majoritate a firmelor de pompe funebre profita de acest lucru offering din pacate meniuri de parastas mediocre cu preturi piperate.
Firma noastra de catering va ofera o alternativa mai economica pentru meniurile de parastas sau pomana. La un pret decent, pregatim meniuri de parastas sau pomana gustose pe care sa le oferiti prietenilor si invitatilor, asigurand atat calitatea cat si cantitatea preparatelor.
Firma noastra de catering va ofera servicii de catering parastas si catering pentru pomeni cu meniu parastas (pomana) care se stabileste in functie de bugetul si cerintele clientului, alegerea preparatelor facandu-se conform ritualului crestinesc pentru ai pomeni cum se cuvine pe cei dragi. Avem in lista noastra de meniuri catering parastas (pomana) pentru organizarea de parastas sau pomana, atat meniuri de dulce, cat si meniuri de post sau de pește (pentru zilele de post cu dezlegare la peste).
Pentru ca nici un parastas nu se poate organiza fara coliva, capete, prescuri, colaci si vin rosu, toate acestea pot fi oferite optional atunci cand se comanda meniurile de parastas sau pachetele pentru pomeni.
Deasemenea putem asigura catering cu platouri cu gustari calde si/sau reci, cu prajituri sau foietaje, bauturi si cafea/ceai pentru priveghi. Pentru pachetele pentru pomeni putem asigura farfurii, cana, tacam, colac. Putem asigura platouri cu coliva.
Comenzile pentru meniurile de parastas sau pomenire sau pentru pachete de pomana se fac cu minim de 48 de ore in avans.
Comanda online meniurile de parastas (pomana) din selectia noastra de meniuri de dulce sau de post. Daca doresti un meniu de parastas (pomana) personalizat te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact de mai jos.
Randuielile de pomenire
A pomeni pe cei plecați dintre noi este un gest crestinesc, menit sa aduca alinare si impacare cu sine urmasilor raposatilor. Chiar e bine sa-i pomenim pe morți cat mai des, insa nu oricum. Ca orice rit bisericesc, parastasul se face dupa o randuiala anume, mai ales la implinirea unor date fixe, numite soroace.
Conform traditiei termenele pentru pomenire sunt:
- ziua a treia (care in general coincide cu inmormantarea);
- ziua a noua;
- ziua a patruzecea;
- la 6 luni;
- la un an;
- in fiecare an pana la sapte ani.
Zile in care nu se fac parastase:
- in toate zilele de duminica
- in zile cu Praznic Imparatesc
- in zilele de rand (luni-vineri) ale Postului Mare (Postul Pastelui)
- in zilele aliturgice
- in perioada de la Duminica Floriilor pana la Duminica Sfantului Apostol Toma
- in perioada de la Craciun pana la Boboteaza (25 decembrie – 6 ianuarie)
La pomenirea morților se duc la biserica un colac, coliva, o sticla cu vin rosu si lumanari. Acestea sunt doar obligatiile crestinesti si nimic mai mult. Obiceiul este ca tot atunci sa se imparta pachete cu meniuri de pomana sau sa se ofere un praznic de pomenire.
In tradiția ortodoxa, parastasul de 40 de zile este cel mai important soroc pentru pomenirea mortilor fiind ziua in care sufletul se prezinta la judecata. Daca ziua comemorarii celui raposat cade intr-o zi in care nu se fac parastase, trebuie ajut grija ca pomenirea sa aiba loc intotdeauna inaintea datei și niciodată mai tarziu. Exista si anumite zile de pomenire a raposaților stabilite de biserica ortodoxa. In general, ziua de sambata este cea dedicata morților. Despre soroacele care cad in perioada de post, trebuie subliniat ca nu in fiecare post de peste an se fac parastase sambata, ci numai in Postul Mare.
Noi incercam sa venim in sprijinul dumneavostra oferind servicii de catering parastas si catering pentru pomeni cu meniuri gustoase la un pret de bun simt. Firma noastra de catering va poate ajuta la crearea unui meniu specific parastaselor traditionale pentru pomenire.
Pentru organizarea de pomeni in perioadele specifice, va putem oferi pachete alimentare, cozonaci, coliva, meniuri speciale pentru pomeni, pachete parastas (de dulce sau de post) servite in caserole de unica folosinta sau impreuna cu farfurii si cani de portelan si vesela din inox.
Pentru detalii in legatura cu meniurile de parastas sau pachetele de pomana va rugam sa ne contactati.
Comanda online meniurile de parastas (pomana) din selectia noastra de meniuri de dulce sau de post. Daca doresti un meniu de parastas (pomana) personalizat te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact de mai jos.
Program de lucru
Luni – Vineri
13:00 – 22:00
Sambata
13:00 – 17:00
Livrare mancare gatita si preparate la gratar Chiajna si Militari
Contactati-ne
Daca aveti sugestii sau doriti detalii despre serviciile noastre de catering scrieti-ne si va vom raspunde in cel mai scurt timp.