Comanda telefonica

Pentru a putea oferii servicii de calitate de procesare si livrare a comenzilor dumneavoastra de mancare colectam informatii considerate a fi informatii personale, dar care sunt absolut normale si necesare pentru procesarea comenzilor si pentru a va oferi o experienta cat mai placuta si o navigare mai usoara pe site-ul nostru: www.BucateSavuroase.ro, site administrat de catre Select Food Solutions SRL. Aceasta declaratie de confidentialitate descrie cum colectam si cum utilizam informatiile personale colectate sau introduse pe site-ul www.BucateSavuroase.ro si va reaminteste drepturile dumneavostra in legatura cu datele personale.

Respectam caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest website. Ca urmare, avem grija sa procesam datele tale personale in conformitate cu prevederile legislative privind protectia datelor personale din Romania si in deplina conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE („GDPR”).

Toate datele colectate vor fi folosite de BucateSavuroase.ro exclusiv in scopul declarat al acestui site: procesare si livrare comanda de mancare online. Informatiile din formularul tau de comanda vor fi folosite pentru a trimite confirmarea comenzilor sau promotii. Datele colectate de BucateSavuroase.ro sunt utilizate strict pentru procesare, livrare si promovare comenzi. Ele nu nu vor fi facute publice sau vandute catre terti.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, BucateSavuroase.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Ne rezervam dreptul de a aduce modificari prezentului document, motiv pentru care clientii sunt rugati sa il consulte periodic.

Ce colectam si stocam:

In timp ce vizitati site-ul nostru, vom urmari:

Ce este un „cookie”?

Un „Internet Cookie” (termen cunoscut si ca „browser cookie”, „HTTP cookie” sau pur si simplu „cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si cifre, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet „pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului).

Scopul si utilizarea modulelor cookie

Site-ul www.bucatesavuroase instaleaza module cookie pentru a permite imbunatatirea functiilor oferite, astfel incat experienta ocazionata de vizitarea site-ului sa devina mai placuta si navigarea si utilizare sa fie cat mai facila.

Cat timp sunt active cookie-urile?

Cookie-urile folosite de noi au durata de viata diferita, functie de scopul in care sunt folosite. Durata maxima de viata pe care o configuram pentru unele cookie-uri este de 5 ani de la ultima dumneavoastra vizita pe website. Puteti sterge oricand toate cookie-urile din browser-ul dumneavoastra.

Cand achizitionati de la noi, va vom solicita sa furnizati informatii, inclusiv numele dvs., adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail, numarul de telefon, cartea de credit / detaliile de plata si informatiile optionale ale contului, cum ar fi numele de utilizator si parola. Vom utiliza aceste informatii in scopuri, cum ar fi:

In general, pastram informatii despre dvs. atat timp cat avem nevoie de informatii pentru scopurile pentru care le colectam si le folosim, atunci cand nu avem obligatia legala sa o pastram in continuare. De exemplu, cookiurile functionale de tip cos de cumparaturi sunt strict necesare pentru procesarea comenzii pana la finalizarea cumpararii si expira imediat dupa incheierea transactiei, la celalat spectru, datorita cerintelor legale vom stoca informatiile de comanda la care se emite factura sau bon fiscal emis cu Codul Unic de Inregistrare (CUI) timp de 5 de ani in scopuri fiscale si contabile. Acestea includ numele dvs., CUI/CNP, adresa de e-mail si adresele de facturare si de expediere.

In cazul contului de client deschis pe site-ul nostru, www.BucateSavuroase.ro, pastram datele tale pana cand ne soliciti sa le stergem sau dupa o perioada de inactivitate mai mare de 5 ani. Datele furnizate vor fi folosite pentru transmiterea de mesaje de tip marketing atat timp cat vom avea consimtamantul tau.

Modulele cookie folosite sunt stocate pe computerul dumneavoastra, si au doar valabiliotatea necesara pentru ca acestea sa isi atinga scopurile (de exemplu, pe durata unei sesiuni pentru cookie-urile de cos de cumparaturi). In acest sens, mentionam ca datele prelucrate prin modulele cookies folosite pentru a furniza publicitate comportamentala online, pentru a ne personaliza serviciile si pentru a permite distribuirea continutului nostru pe site-uri de socializare (butoane de distribuire destinate afisarii site-ului), vor fi pastrate pentru o perioada de maxim 5 ani de la colectarea acestora.

Puteti oricand alege ce informatii personale doriti sa ne oferiti. Daca alegeti sa nu oferiti anumite informatii, unele dintre tranzactiile dumneavoastra pot fi afectate. De exemplu, daca nu furnizati nr. telefon, nu putem confirma comanda si ea nu va putea fi procesata in afara de cazul in care veniti personal la noi, daca nu furnizati adresa de livrare, nu putem livra comanda ea putand fi ridicata de la restaurant etc.

Ce impartasim cu ceilalti

Retentia informatiilor personale

Putem pastra informatiile dumneavoastra personale pentru perioada pe care o consideram necesara pentru a va oferi servicii, pentru a respecta legislatia aplicabila (inclusiv cea cu privire la retentia documentelor), pentru a rezolva orice dispute si in orice alt scop legat de desfasurarea afacerii noastre. Toate informatiile personale pe care le pastram fac obiectul acestei declaratii de confidentialitate.

Cine din echipa noastra are acces:

Membrii echipei noastre au acces la informatiile pe care ni le oferiti. De exemplu, atat administratorii, cat si administratorii de locatie pot accesa:

Informatii despre comanda cum ar fi produsele achizitionate, cand au fost achizitionate, cerinte specifice si  adresa de livare precum si informatiile despre clienti, cum ar fi numele dvs., telefon,  adresa de e-mail si informatiile de facturare si de expediere.

Membrii echipei noastre au acces la aceste informatii pentru a ajuta la executarea comenzilor, la procesarea rambursarilor si la sprijinirea dvs.

Datele cu character sensibil cum ar fi conditii medicale (ca de exeplu atunci cand mentionati o alergie, sau alta conditie medicala pentru a solicita sa nu fiti expus la anumite ingrediente) sunt pastrate doar pentru maxim 7 zile, durata de valabilitate a unie comenzi si vor fi sterse automat la expirarea termenului. Pentru acest motiv, trebuie sa ne mentionati la fiecare comanda cerintele speciale de aceasta natura.

DREPTURILE TALE

Dreptul de acces: inseamna ca ai dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.

Dreptul la rectificare: se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

Dreptul de a fi uitat: inseamna ca ai dreptul de a solicita sa iti stergem datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; iti retragi consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale.

Dreptul de a obiecta: iti permite sa te opui prelucrarii in continuare a datelor personale in conditiile si limitele stabilite de lege. De asemenea, poti sa te opui primirii de mesaje comerciale personalizate din partea noastra, folosind linkul „dezabonare” (unsubscribe) din subsolul fiecarui e-mail comercial.

Dreptul de a actiona in instanta: In cazul in care nu sunteti satisfacut cu gestionarea soliictarilor dumneavostra in privinta colectarii, gestionarii sau prelucrrii datelor proprii cu character personal, avrti dreptul de a va adresa instantei competente pentru solutionare. Mentionam ca fiecare client este responsabil pentru pastrarea parolei contului propriu si www.BucateSavuroase.ro nu poate fi considerate liabila pentru date facute publice din culpa clientului.

Informatiile sensibile sau cu caracter personal vor fi folosite si facute publice de www.BucateSavurobase.ro numai in urmatoarele cazuri:

Acces la informatii

Cum puteti controla informatiile personale pe care ni le-ati transmis?

Aveti dreptul sa revizuiti informatiile personale pe care le pastram. Puteti solicita un rezumat al informatiilor dumneavoastra personale, trimitându-ne un e-mail la office@bucatesavuroase.ro. Va rugam ca in subiectul e-mailului sa treceti “Solicitare informatii personale”.

Pentru a beneficia din plin de ofertele noastre va rugam sa va mentineti informatiile personale corecte si la zi. Daca informatiile pe care le avem despre dumneavoastra sunt incorecte, expirate sau irelevante pentru scopul in care sunt colectate, le vom actualiza sau sterge la cerere. Va rugam sa contactati pe office@bucatesavuroase.ro. Vom raspunde cererii dumneavoastra in maximum 30 de zile.

Pentru informatii suplimentare in legatura cu protectia datelor puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal