Comanda telefonica

Platouri Aperitive – Platouri Calde- Platouri Reci – Platouri Festive

Comanda mancare gatita ca acasa: mancare gatita proaspat, gustoasa si sanatoasa, la un pret de bun simt. Firma catering cu livrare mancare gatita prospata, ca acasa, in Bucuresti si zonele limitrofe.

Bine ati venit la BucateSavuroase.ro!

Cel mai practic mod de a satisface gusturile diverse ale invitatilor la un eveniment este folosirea platourilor cu diverse preparate. Fie ca vorbim despre platouri reci (platouri aperitive reci, platouri branzeturi, platouri mezeluri fine, platouri cu delicatese, platouri cu legume, platouri cu salate etc), platouri calde (platouri cu preparate calde, platouri cu preparate la gratar, platouri cu fructe de mare etc) sau platouri prajituri, mancarea servita la platou este ușor de transportat ușor de așezat la masa și foarte ușor de consumat.

Firma noastra de catering va pune la dispozitie o serie de platouri evenimenteplatouri reci sau platouri calde. Cele mai populare platouri le poti comanda accesand linkurile de mai jos.

Pentru ca platourile sunt pregatite la comanda, comanda pentru platouri reci si platouri calde se da online cu minim 24 ore in avans (pentru platouri seafood sau platouri aperitive deosebite, comanda se face cu minim 48 ore in avans).

Pentru orice alte variante de platouri si o oferta personalizata de platouri reci sau platouri calde, te rugam sa completezi formularul de contact din josul paginii.

Platouri calde

Vezi toate produsele →

Platourile calde si platourile reci pregatite de bucatarii nostrii pot fi personalizate pentru orice evenimente: pentru a serba acasa sau la birou sau pentru petreceri organizate sau alte tipuri de evenimente sociale care necesita platouri aperitive deosebite.

Pentru ca evenimentul tau sa fie unul reusit, BucateSavuroase.ro vine in intampinarea ta prin realizarea și catering de platouri aperitiveplatouri calde sau platouri reciplatouri prajituriplatouri evenimente, toate pregatite la comanda din ingrediente proaspete si de calitate, la un pret de bun simt.

Una din marile beneficii atunci cand alegi platouri cu aperitive este diversitatea. Indiferent ca sunt platouri reci sau platouri calde ele pot fi adaptate și individualizate astfel incat fiecare invitat al dumneavoastra sa gaseasca ceva pe gustul sau. Bucatarii noștri pot realiza pentru tine si invitatii tai, platouri pentru toate gusturile și bugetele, de la cele mai simple pana la cele mai sofisticate in functie de cerinte.

Pentru a putea personaliza oferta de platouri reci si platouri calde, astfel ca preparatele sa fie pe placul invitatiilor tai si sa se incadreze in bugetul alocat, te rugam sa completezi formularul de contact si sa ne dai cateva detalii:

● Tipul evenimentului: eg intalnire de afaceri, eveniment corporate, petreceri tematice, onomastica, teza doctorat, cununie, botez, nunta, petreceri copii etc.)
● Numarul de persoane invitate
● Modalitatea de servire a preparatelor de catering (eg la masa, finger food etc)
● Bugetul disponibil pentru platourile de evenimente
● Specificul dorit pentru preparatele de catering ce urmeaza a fi servite (eg bucatarie internationala, bucatarie traditional romaneasca, de post, vegan sau raw vegan, mix etc,)

Program de lucru

Luni – Vineri
13:00 – 22:00 

Sambata
13:00 – 17:00 

Livrare mancare gatita si preparate la gratar Chiajna si Militari

Contactati-ne

Daca aveti sugestii sau doriti detalii despre serviciile noastre de catering scrieti-ne si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Comanda platouri calde sau platouri reci

Platourile calde sau reci sunt ideale pentru petreceri la care doriti sa aveti invitati satisfacuti fara insa sa fie nevoie sa cheltuiti o gramada de timp liber pretios. Daca nu gasiti mai sus o varianta de platouri reci sa va satisfaca, folositi linkul de mai sus pentru a solicita o oferta personalizata de platouri care sa fie pe placul invitatilor dumeavoastra si care sa se incadreze in bugetul alocat.  

Livrare Platouri 

Comanda pentru platouri calde sau reci se poate face online oricand, cu o perioada minima de 24 ore in avans. Atunci cand comandati va rugam sa specificati data (avem comenzi si cu o saptamana in avans) si intervalul orar de livrare preferat: 11:00-14:00 | 14:00-17:00 | 17:00-20:00. Atunci cand este posibil incercam sa acomodam cerintele clientilor si pentru alte perioade de livrare. Livram platouri calde sau reci in Bucuresti (sector 1,2,3,4,5,6) si zonele limitrofe gratuit.

Bucatarii nostrii pot pregati platouri cu aperitive sau platouri cu mancare (platouri calde sau platouri reci) pentru toate tipurile de evenimente (evenimente corporate, intalnire de afaceri, conferinte, bufet suedez, coffee break, evenimente personale (zi de nastere, onomastica, cununie, botez, nunta, petreceri copii etc). Toate platourile pot fi pregatite personalizat in conformitate cu cerintele clientului.

Printre tipurile de platouri care le regasiti in oferta noastra de catering sunt: platouri aperitive, platouri calde, platouri reci, platouri evenimente, platouri branzeturi, platouri branzeturi cu fructe, platouri de post, platouri cu bruschete, platouri  finger food, platouri bruschete, platouri grill (gratar), platouri cu croissant, platouri sandwichuri, platouri salate, platouri pentru bufet suedez, platouri vegan sau raw vegan, platouri petreceri copii, platouri cununie, platouri nunta,  platouri botez, platouri prajituri.