Comanda telefonica

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia utilizatorilor terti regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.bucatesavuroase.ro, numit in continuare BucateSavuroase.ro, proprietatea Select Food Solutions SRL, cu sediul social in Bucuresti, Str. Navigatiei nr. 11, sector 1, Bucuresti inregistrata la registrul comertului cu nr. J40/12883/2021, CUI: 44647441, numita in continuare Select Food Solutions SRL,.

In acest document
Vanzator” reprezinta societatea comerciala Select Food Solutions SRL,L, cu datele de identificare indicate mai jos.
Cumparator” reprezinta orice persoana fizica sau juridica care lanseaza o comanda in conditiile si termenii prezentului site.
Comanda” este documentul electronic prin care Cumparatorul comanda produsele prezentate pe prezentul site, in conditiile si termenii prezentului site.

Conditii generale

Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii fara acordul in scris al Vanzatorului. Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si comandarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Odata cu utilizarea prezentului site si lansarea comenzii, Utilizatorul accepta fara obiectii termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat intre parti. Termenii si conditiile, asa cum sunt expuse in acest document, inlocuiesc orice alte intelegeri anterioare scrise sau verbale dintre Vanzator, pe de o parte, si Cumparator, pe de alta parte, referitoare la obiectul contractului incheiat intre parti la distanta. Vanzatorul isi asuma dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de utilizare fara o alta notificare ultima versiune valabila find cea din aceasta pagina.

Dreptul de a crea o legatura de tip hiperink catre BucateSavuroase.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si poate fi acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Vanzator sau oricaruia dintre partenerii acestuia, numai dupa obtinerea in scris a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al Vanzatorului

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele legal permise. Extragerea oricaror informatii, fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a Termenilor si conditiilor. Intregul continut al site-ului BucateSavuroase.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, emailuri, scripturi, programe si alte date) este proprietatea Vanzatorului si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Vanzatorului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Vanzatorul garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul BucateSavuroase.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Vanzatorului fara acordul prealabil in scris al acestuia.

Se permite folosirea site-ului BucateSavuroase.ro numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail office@bucatesavuroase.ro sau sa sunati la numarul de telefon 0721 271 043.

2. Politica de preturi pentru produsele si serviciile oferite pe site-ul BucateSavuroase.ro

Pretul final platit de Cumparator este format din pretul produsului si taxa de transport aferenta si va fi afisat in momentul plasarii comenzii. Preturile aferente produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului bucatesavuroase.ro sunt exprimate in LEI si contin TVA conform legislatiei in vigoare.

Comanda mancare online facuta prin intermediul BucateSavuroase.ro este insotita la momentul livrarii de bon fiscal, conform legislatiei in vigoare. In cazul in care se doreste factura fiscala sau CUI pe bonul fiscal pentru mancarea comandata online va rugam sa comunicati acest lucru in comanda. Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de fluctuatiile materiilor prime, cursul BNR etc. Preturile prezentate includ costurile de livrare in pentru comenzile care depasesc pragul minim de comanda pentru zona de livrare respectiva.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi sau informatii gresite. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu operatorii bucatesavuroase.ro .

Vanzatorul nu ofera nicio garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect etc.).

3. Comanda si livrarea produselor
Livrarea pentru comanda de mancare online se va face de catre agentii Vanzatorului conform intervalului stabilit in prealabil si de comun acord. Termenul de livrare va fi comunicat la momentul plasarii comenzii, insa durata livrarii comenzii este aproximativa, putand varia. Comanda va fi livrata la adresa indicata de catre Cumparator la momentul plasarii comenzii. Livrarea este gratuita in Bucuresti si judetul Ilfov daca se respecta comanda minima pentru zona de livrare. Pentru mai multe detalii legate de zonele de livrare si comanda minima click aici.

Livrarea mancarii comandate se face in ambalaje de unica folosinta.

4. Modalitati de plata disponibile

Plata produselor comandate de pe site-ul BucateSavuroase.rose poate efectua in urmatoarele moduri:
– numerar la livrare
– cu bonuri de masa la livare (numau pentru clientii de catering firma cu contract)
– plata prin OP in avans – plata trebuie sa fie inregistrata in conturile noastre inainte de livrare (exceptie fac cazurile unde exista un contract care stipuleaza alte conditii de plata)
– plata prin OP sau numerar la termen. Aceasta posibilitate este numai pentru clientii cu care avem un contract de Catering Corporate pentru evenimente corporate sau pentru masa pranz angajati in regim catering.

5. Politica de retur si garantie
Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul online. Gatitul este o arta si bucatarii nostrii au mana libera sa modifice mixul de ingrediente, introducand de exemplu legume de sezon, daca considera ca  mancarea este mai gustoasa, atata timp cat mancarea respecta ingredientele principale. Clientii care doresc respectarea cu strictete a mixului de ingrediente trebuie sa solicite acest lucru in mod expres. Imaginile prezentate pe site sunt cu titplu de prezentare si pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect, continut etc.).

Vanzatorul isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Clientulva decide daca doreste sa achizitioneze produsul la pretul corect.

Reclamatiile privind produse necorespunzatoare sau care nu respecta cerintele clientului exprimate in mod expres in scris in formularul de comanda trebuie comunicate in decurs de maxim 2 ore de la intrarea in posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la office@bucatesavuroase.ro, urmand a fi solutionata dupa ce se verifica starea acestora. Returnarea respectivelor produse se va face in maxim 4 ore prin ridicarea de catre agentul BucateSavuroase.ro de la locatia clientului numai in cazul in care produsele livrate sunt deteriorate sau nu respecta cerintele clientului mentionate expres in formularul de comanda. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele cleintului sau se constata deteriorarea produsului in urma transportului, produsele se inlocuiesc sau la solicitarea clientului comanda se anuleaza si restituie intreaga suma.

Conform dispozitiilor art. 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 34/2014, va informam ca nu beneficiati de un drept de retragere din contractual comercial implicit care rezulta din comanda data pe site-ul bucatesavuroase.ro. Dispozitiile art. 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 prevad ca “sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele: “
“c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator; “
unt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale”.

6. Comentariile si recenziile utilizatorilor pe site-ul BucateSavuroase.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul BucateSavuroase.ro pot face comentarii si/sau recenzii la adresa produselor si serviciilor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, incorrect, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte cu hiperink sau referiri la firme, branduri sau adrese web sau fizice sau orice alta forma de spam.

Vanzatorul nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera Vanzatorului si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

7. Promotii si concursuri

Vanzatorul stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar clientii si comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre bucaesavuroase.ro in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul BucateSavuroase.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor defectiuni tehnice aparute la server sau erori de software. Vanzatorul nu va putea fi facuta raspunzator pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului BucateSavuroase.ro.

In cadrul site-ului pot exista hiperlink-uri catre alte pagini web cu oferte si informatii aditionale care pot fi de interes pentru utilizator. La click pe link-ul catre aceste pagini web, utilizatorul paraseste site-ul bucatesavuroase.ro si acceseaza site-uri care sunt controlate de terti. Vanzatorul nu raspunde de continutului actual sau viitor, calitatea sau natura site-urilor accesate prin aceste hiperlink-uri.

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului BucateSavuroase.roeste gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. Vanzatorul detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului BucateSavuroase.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului BucateSavuroase.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator sub nicio forma de actiunile abonatilor sai.

10. Politica de confidentialitate si date cu caracter personal

Toate datele dvs. personale vor fi folosite de BucateSavuroase.ro exclusiv in scopul declarat al acestui site: magazin online. Informatiile din formularul dvs. de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor sau promotii. Select Food Solutions SRL, , operator al site-ului BucateSavuroase.ro, nu va face publice si nu va vinde bazele de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal ale clientilor sai. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Vanzatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre clienti, un membru al familiei acestora ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este livrare,facturarea si marketing. Refuzul furnizarii acestor date cu caracter personal determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. De asemenea, Clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita pe cale oficiala stergerea acestora. Clientul poate comunica informatiile corecte la office@bucatesavuroase.ro in cazul in care anumite date personale sunt incorecte.

Vanzatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi, insa, transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de site-ul BucateSavuroase.ro sunt transmise pe cale electronica, Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator in niciun fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Vanzatorul va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre Vanzator sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Vanzatorului , abonarea la newsletter etc), conform legilor in vigoare.

Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor BucateSavuroase.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul BucateSavuroase.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ulu si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

11. Alergeni

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI va informam ca mancarea livrata poate contine urmatorii alergeni: cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate, crustacee si produse derivate, oua si produse derivate, peste si produse derivate, arahide si produse derivate, soia si produse derivate, lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), fructe cu coaja, adica migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia si nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) si produse derivate, telina si produse derivate, mustar si produse derivate, seminte de susan si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, lupin si produse derivate. Pentru o informare completa va rugam sa ne contactati la office@bucatesavuroase.ro. Plasarea unei comenzi pe site-ul bucatesavuroase.ro implica luarea la cunostinta de posibilitatea ca mancarea livrata sa contina alergeni si absolva Vanzatorul de orice vina in cazul in care persoanele cu alergii care consuma produsele livrate au o reactive alergica la aceasta.

12. Pachete Prepaid

Pachetele prepaid oferite de BucateSavuroase.ro care nu au o valabilitate stabilita la momentul achizitionarii au o valabilitate de 365 zile calendaristice. Orice suma ramasa nefolosita va fi returnata la cerere, iar cererea pentru returnarea sumei se poate face printr-un e-mail catre office@BucateSavuroase.ro . In cazul in care se solicita rambursarea diferentelor nefolosite in perioada de valabilitate a pachetului, se vor rambursa valoarea prepaid-ului aflata in cont la data respectiva, din care se scade valoare discountului oferit. Termenul maxim de procesare a rambursarilor este de 30 de zile de la solicitare.

13. Dispozitii finale

Raporturile juridice dintre Vanzator si Cumparator sunt reglementate de dispozitiile Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.Prin folosirea site-ului bucatesavuroase.ro, utilizatorul declara ca este de acord cu faptul ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare, precum si orice litigiu, de orice fel, care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul site-ului sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe bucatesavuroase.ro si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului BucateSavuroase.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

14. Date de identificare firma

S.C. Select Food Solutions SRL,

Nr.ord.reg.com/an: J40/12883/2021
C.U.I: 44647441

IBAN: RO14BTRLRONCRT0611241801
Banca: Banca Transilvania, Sucursala Militari